Tu jesteś:
4
Składniki
- 400 gramów baklazanòw ( lub cukinii)
- 200 gramów bialego octu winnego
- 400 gramów wody
- olej z oliwek do smaku
- soli
- oregano, czosnek , papryczka ostra, wg upodobania
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Oczyscic baklazany, pokroic na plastry, przesypac gruba sola, zostawic na 15min. Lekko przeplukac, osuszyc , wlozyc do koszyczka nasmarowanego olejem. Do "Blokada naczynia miksującego" wlac wode i ocet, wlozyc koszyczek: 15min / Varoma / obr 4. Wyjac baklazany, osuszyc, wkladac do sterylizowanych sloiczkòw, przekladajac oregano, czosnkiem, itd., co kto lubi... Zalac oliwa kompletnie, zamknac, pasteryzowac 20min w garnku.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Koszyczek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBrzmi pysznie, dodaję do
Brzmi pysznie, dodaję do wypróbowania Dziękuję za przepis, pozdrawiam!
Ale masz dobrze:( :( Pobadz
Ale masz dobrze Pobadz i za mnie w Polsce Buziaki i milego urlopu
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
musi byc dobre,teraz jestem w
musi byc dobre,teraz jestem w PL na urlopie bez termomixa ale jak tylko wròcimy do domu zaraz bèdziem pròbowac!