thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
5min
Czas całkowity
5min
porcja/porcje/porcji
0 porcja/porcje/porcji
Poziom
Średni
Przepis jest testowany
  • TM 31
opublikowany: 08/12/10
zmieniono dnia: 30/11/15

Składniki

  • ¼ łyżeczki mielonego cynamonu
  • 80 g cukru brązowego
  • 10 g masła
  • 200 g Migdałów, (mogą być ze skórką)
  • 10 g wody

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1.  

    1. Do naczynia miksującego włożyć migdały, masło, cukier i cynamon, podgrzać 5 min/Varoma/Obroty wsteczne"Obroty wsteczne" /obr. .Mieszanie"Mieszanie"

    2. Dodać wodę, wymieszać ok.

     10 min/Varoma/Obroty wsteczne"Obroty wsteczne" /obr. 1.

    3. Migdały wyłożyć równomiernie na talerz do ostygnięcia.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Świąteczne migdały w karmelu

Wydrukuj:

Komentarze

Are you sure to delete this comment ?