KONKURS „TORT DLA PRZEPISOWNI”


29 listopada Przepisownia obchodzi swoje 3. Urodziny.
Zapraszamy wszystkich użytkowników do wzięcia udziału w specjalnej promocji.
Czekamy na wyjątkowe i autorskie przepisy tortów, które mogą znaleźć się na urodzinowym stole. Autor zwycięskiego przepisu otrzyma w nagrodzie naczynie miksujące kompletne, które jest idealnym „pomocnikiem” podczas przygotowywania cukierniczych smakołyków i na pewno będzie niezbędne podczas świątecznego gotowania.
Mamy nadzieję, że na każdym torcie zapłoną trzy świeczki dla Przepisowni ☺


ZASADY PROMOCJI

Kto może wziąć udział w promocji?
Wszyscy użytkownicy Przepisowni, którzy mają aktywne konto i są zalogowani. Tylko zalogowany użytkownik może zamieścić przepis w Przepisowni.

Jakie przepisy biorą udział w promocji?
W promocji biorą udział tylko autorskie* przepisy na torty**. Dodatkowo, zamieszczając przepis w drugim kroku, w polu „Konkurs”, należy wpisać: Tort dla Przepisowni, czyli nazwę w/w konkursu. Uzupełniając to pole użytkownik deklaruje chęć udziału w konkursie.

W jaki sposób zostaną wyłonione najlepsze przepisy?
Przepisy, które zakwalifikują się do konkursu zostaną sprawdzone przez jury składające się ze Specjalistów ds. Przepisów. Następnie najlepszy przepis zostanie wyłoniony na podstawie najwyższej liczby głosów (gwiazdek), kliknięć na ikonkę serce, liczby wizyt i komentarzy.
Użytkownik, który zamieścił więcej niż jeden przepis, musi wiedzieć, że tylko jeden przepis danego użytkownika może być zwycięski.

Jakie są nagrody?
Nagrodą jest naczynie miksujące kompletne.


* Autorski przepis na platformie Przepisownia.pl. nie może być przepisem opublikowanym wcześniej przez Vorwerk Polska lub Vorwerk International (włącznie z książkami kucharskimi, portalem www.przepisownia.pl, newsletterem, magazynem „Thermomix Info”, broszurami, przepisami dla klientów w ramach badania Barometr, Exit Interviews lub jakimikolwiek innymi środkami masowego przekazu).
** wyrób ciastkarski, który został przyrządzony z ciasta, najczęściej z ciasta biszkoptowego, jest rodzajem wykwintnego deseru. Podstawą tortu jest ciasto przekładane masą, często nasączane alkoholem lub aromatem. Całość jest polewana i zdobiona (Wikipedia).

Zamieść przepis